Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ: 1.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τα δολοφονημένα άλογα στη Ζήρεια!

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιάτου καταδικάζοντας το έγκλημα που έλαβε χώρα στην Ζήρεια σε βάρος των άγριων αλόγων,  δίνει αμοιβή 1000 ευρώ σε αυτόν που θα δώσει έγκυρες πληροφορίες για την σύλληψη του Δράστη η των Δραστών του αποτρόπαιου εγκλήματος.  

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα οκτώ άγρια άλογα βρέθηκαν εκτελεσμένα από αγνώστους με πυροβόλο όπλο στην Ζήρεια Κορινθίας. Τα πτώματα των ζώων εντόπισαν τυχαία επισκέπτες της περιοχής οι οποίοι και ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου.

Πέρυσι στο ίδιο σημείο άγνωστοι είχαν εκτελέσει με τον ίδιο τρόπο εννιά άγρια άλογα και μάλιστα οι κυνηγοί για το έγκλημα κατηγορούσαν τους κτηνοτρόφους ως δράστες λέγοντας ότι σκοτώνουν αυτά τα ζώα επειδή τους καταστρέφουν τις καλλιέργειες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα korinthiannews.gr από την Αστυνομία έγινε γνωστό τό ότι τα ζώα δεν ήταν άγρια και μάλιστα αυτά που πυροβολήθηκαν είναι 23 και όχι μόνο 8! 


Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.:  
«Στις 30 Απριλίου 2015 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Γκούρας, από την κόρη του ιδιοκτήτη των αλόγων, ότι στις πρόποδες του όρους στη Ζήρεια (στο τοπικό διαμέρισμα Γκούρας) βρέθηκαν 23 άλογά τους νεκρά και τρία τραυματισμένα στο πόδι, τα οποία υπέκυψαν και αυτά.
Την Πρωτομαγιά πήγε κτηνίατρος να δει από τι προήλθε ο θάνατος των αλόγων και διαπιστώθηκε ότι τα είχε πυροβολήσει άγνωστος. Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών».

πηγή:  korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου