Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Η καταπληκτική μεταμόρφωση ενός ετοιμοθάνατου αλόγου!

Όταν η Polly βρέθηκε μαζί με άλλα δύο αποστεωμένα άλογα στο Buckinghamshire της Αγγλίας, τα προγνωστικά για την ζωή της ήταν πολύ άσχημα. Μέχρι να ειδοποιηθεί το RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals) και να φτάσουν στο σημείο, η Polly είχε αρχίσει ήδη να γίνεται ένα με το χώμα.
Κάποιος από την ομάδα διάσωσης που την είδε, είπε πως είναι το δεύτερο πιο λεπτό άλογο εν ζωή που έχει δει ποτέ. Τα άλλα δύο άλογα που βρέθηκαν μαζί με την Polly, δεν τα κατάφεραν και πέθαναν από ασιτία, όμως η Polly άντεξε και κατάφερε να φτάσει μέχρι τις εγκαταστάσεις του The Horse Trust, μιας ομάδας που ασχολείται αποκλειστικά με την διάσωση και την επανένταξη άρρωστων και χτυπημένων αλόγων.
Η ανάρρωσή της ήταν κάτι παραπάνω από εκπληκτική. Δείτε απλά τις φωτογραφίες με την εξέλιξή της, και θα καταλάβετε!
Όταν η ομάδα διάσωσης βρήκε την Polly, αυτή ζύγιζε 320 κιλά. Αυτό ίσως σας ακούγεται πολύ, αν όμως αναλογιστείτε πως ένα υγιές άλογο ζυγίζει τουλάχιστον τα διπλά, θα καταλάβετε σε πόσο άσχημη κατάσταση ήταν η Polly.

Η Polly όταν έφτασε στο κέντρο αποκατάστασης, εκτός από το βάρος της έπρεπε να αντιμετωπίσει και διάφορα δερματικά προβλήματα που είχε, όπως δερματίτιδα κλπ.

Ευτυχώς τα σημάδια βελτίωσης στην Polly άρχισαν να φαίνονται γρήγορα, και τελικά χάρη στην μεγάλη προσπάθεια όλης της ομάδας The Horse Trust, η Polly κατάφερε να ξαναγίνει το περήφανο και πανέμορφο άλογο που πάντα θα έπρεπε να ήταν!


πηγή: viralnova.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου