Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Το πραγματικό τίμημα της γαλακτοβιομηχανίας.

Παρακάτω θα παρακολουθήσετε μέσα σε 1 λεπτό και 54 δευτερόλεπτα το πραγματικό τίμημα της γαλακτοβιομηχανίας. Δεν είναι γραφικό, είναι απλά η σπαρακτική αλήθεια.

Οι αγελάδες παράγουν γάλα μόνο και μόνο για να ταΐσουν το μωρό τους. Το γάλα τους προορίζεται για τα μωρά τους, αλλά στην γαλακτοβιομηχανία, τα μωρά μοσχαράκια θεωρούνται απλώς "ανεπιθύμητα υποπροϊόντα"!
Κάθε φορά που πίνουμε αγελαδινό γάλα, καταδικάζουμε ένα μωρό μοσχαράκι σε θάνατο, και μια μαμά αγελάδα σε μια ζωή σκλαβιάς. Η κακοποίηση και ο πόνος που δέχονται συνεχώς οι αγελάδες της γαλακτοβιομηχανίας, είναι πέρα από κάθε προηγούμενο.

Ο μόνος λόγος που η αγελάδα παράγει γάλα είναι για να ταΐσει το μωρό της, και όμως, μόλις λίγες ώρες αφού γεννήσει, το μωρό της απομακρύνεται από δίπλα της βάναυσα, αφήνοντας την ίδια αλλά και το μωρό της μέσα στην απελπισία και η σύγχυση.

Και τα μωρά μοσχαράκια? Τι γίνεται με αυτά? Τρομοκρατημένα, ορφανά και μόνα, αντιμετωπίζουν είτε μετά από λίγους μήνες τον θάνατο για να γίνουν κρέας, είτε μια σύντομη και σκληρή ζωή μέσα σε μια γαλακτοβιομηχανία σαν την μαμά τους.
Οι αγελάδες όταν βρίσκονται στην φύση ζουν περισσότερο από 25 χρόνια, όταν όμως ζουν μέσα σε γαλακτοκομικές φάρμες, στέλνονται στο σφαγείο μόνο στην ηλικία των 5 χρόνων, εξουθενωμένες ψυχικά και σωματικά από τις απανωτές γέννες για την παραγωγή γάλακτος.


πηγή: EVOLVE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου