Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Η μικρή Ανδριάνα χρειάζεται την βοήθεια όλων μας!

Η Ανδριάνα είναι μια νεογέννητη φώκια η οποία βρέθηκε στην παραλία Βελανιό στην Σκόπελο, στις 15 Νοεμβρίου. Η ΜΟΜ ανέλαβε αμέσως να την περιθάλψει και να τις παρέχει όλη την ιατρική φροντίδα που χρειάζεται μέχρι να γίνει δυνατή και υγιής ώστε να επανενταχθεί στο φυσικό της περιβάλλον.

Όλες αυτές τις μέρες, όλη η ομάδα της ΜΟΜ δίνει ένα μεγάλο αγώνα για να βελτιώσει την υγεία της μικρής Ανδριάνας, η οποία βρίσκεται κάτω από 24ωρη ιατρική παρακολούθηση. Τα πρώτα 24ωρα ήταν κρίσιμα για την Ανδριάνα καθώς ήταν υποσιτισμένη και χρειαζόταν ειδική φροντίδα. Ευτυχώς οι πρώτες κρίσιμες μέρες έχουν περάσει, τρέφεται με ειδική τροφή και με την βοήθεια και την φροντίδα των ανθρώπων της ΜΟΜ, και ήδη έχει αρχίσει να παίρνει βάρος, να γίνεται πιο ενεργητική και δραστήρια.


Χθες η ΜΟΜ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση στην προσπάθειά της να βρει πόρους για την συνέχιση της θεραπείας της μικρής Ανδριάνας:

Η MOm έχει ανάγκη τη βοήθεια και την οικονομική συνεισφορά όλων μας προκειμένου να ολοκληρώσει την περίθαλψη της Ανδριάνας.  Το πρόγραμμα περίθαλψης μίας νεογέννητης μεσογειακής φώκιας, αποτελεί μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη MOm. Οι άνθρωποι της οργάνωσης βρίσκονται κυριολεκτικά συνεχώς σε 24ωρη βάση δίπλα στην Ανδριάνα, φροντίζοντάς την και παρακολουθώντας την κατάσταση της υγείας της,  έτοιμοι να παρέμβουν ανά πάσα στιγμή.

Οι ανάγκες για τη συνεχή φροντίδα της ορφανής φώκιας τόσο σε ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους, όσο και σε αναλώσιμα, εξειδικευμένα κτηνιατρικά φάρμακα και κατάλληλες τροφές, είναι εξαιρετικά επιτακτικές και ιδιαίτερα απαιτητικές. Θα πρέπει να τονιστεί ότι τα έξοδα περίθαλψης καλύπτονται πάντα από ιδίους πόρους της MOm, που προέρχονται από ιδιώτες, χορηγίες, δωρεές, προσφορές σε είδος και εθελοντική βοήθεια.

Έχοντας κύριο στόχο την επιβίωση της μικρής Ανδριάνας, και με την ελπίδα ότι θα καταφέρουμε να την επανεντάξουμε υγιή και δυνατή στο φυσικό της περιβάλλον, σας καλούμε να μας υποστηρίξετε στην προσπάθεια αυτή, οικονομικά, αλλά και ηθικά, με την προσφορά της εθελοντικής σας εργασίας. Ακόμα και το μικρότερο ποσό θα είναι εξαιρετικά πολύτιμο στη δύσκολη αυτή προσπάθεια.

Μπορείτε να υποστηρίξετε τις προσπάθειές μας για την περίθαλψη της Ανδριάνας μέσω των παρακάτω τρόπων:

 1. Υιοθετήστε την Ανδριάνα

2. Προσφέρετε δωρεά μέσω paypal για την περίθαλψη της Ανδριάνας
 3 ευρώ
10 ευρώ 
50 ευρώ 
άλλο ποσό 

3. Κατάθεση δωρεάς σε τραπεζικό λογαριασμό της MOm
Τράπεζα Πειραιώς στον Αρ. Λογαριασμού: 50-1103-6737-247, ΙBAN: GR6101720110005011036737247
Εθνική Τράπεζα στον Αρ. Λογαριασμού: 040/63594503, ΙBAN: GR3101100400000004063594503

4. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 52 22 888 ή στο info@mom.gr


Εδώ μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της ιστορίας της Ανδριάνας, από την πρώτη μέρα που βρέθηκε μέχρι και σήμερα: https://www.facebook.com/mom.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου