Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Εκστρατεία για την βελτίωση της ζωής των γαλακτοπαραγωγικών αγελάδων της Ευρώπης.


Η Αnimal Action έγινε επίσημα ο εκπρόσωπος οργανισμός από την Ελλάδα που θα συμμετέχει στην Εκστρατεία για τις γαλακτοπαραγωγικές αγελάδες (Better Dairy Campaign). Μαζί με την Compassion in World Farming, την World Society for the Protection of Animals (WSPA), τους Ben and Jerry’s and μαζί με άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουμε θέσει ως κοινό στόχο τη βελτίωση της ζωής των είκοσι τριών εκατομμυρίων γαλακτοπαραγωγικών αγελάδων της Ευρώπης.

Τα επίπεδα ευζωίας των αγελάδων ποικίλουν, ανάλογα με τη χώρα προέλευσής τους. Τα προβλήματα υγείας είναι όμως κοινά για όλες τις αγελάδες που προκαλούνται από την έλλειψη φροντίδας, τον ακατάλληλο σταβλισμό, τις επίπονες συνθήκες διαβίωσης και τη μη ενδεδειγμένη διατροφή. Τα πιο συνήθη προβλήματα αφορούν σε ορθοπεδικά προβλήματα (χωλότητα), μαστίτιδες, στειρότητα και καταγράφεται μικρό προσδόκιμο ζωής.

Αν θέλετε να υποστηρίξετε την εκστρατεία, μπορείτε να υπογράψετε εδώ http://www.happycows.eu/. Μόλις υπογράψετε, ένα αυτοματοποιημένο email θα σταλεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο οποίο θα αναφέρεται ότι ζητάτε να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των αγελάδων στην Ευρώπη. Επίσης, θα μας βοηθούσατε πολύ με το να διαδώσετε το μήνυμα και στους φίλους σας.
 
πηγή: Animal Action

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου