Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Και το κουκί έγινε... φέτα!

Αυτή είναι η πρώτη ελληνική φέτα από γάλα ζώων που τράφηκαν με παραδοσιακό, καθαρό από μεταλλαγμένα, κτηνοτροφικό κουκί και πλέον θα συμπληρώσει τα γεύματα εκατοντάδων συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.
Χάρη στη χρηματοδότηση 600 υποστηρικτών της ιδέας της Greecepeace, αγοράστηκαν σπόροι ελληνικού κτηνοτροφικού κουκιού, η ομάδα της Greenpeace τους έσπειρε, θέρισε, τράφηκαν τα πρόβατα, έκαναν γάλα και το γάλα έγινε φέτα. Με αυτόν τον τρόπο, έγινε πλέον σαφές στις εταιρείες ζωικών προϊόντων ότι δεν χρειάζεται να ξοδεύουν εκατομμύρια ευρώ για να εισάγουν μεταλλαγμένες ζωοτροφές. Φτάνει να επενδύσουν στον τόπο μας!
Η Greenpeace ήδη ετοιμάζει τα επόμενα βήματα για να βρεθούν περισσότερα χωράφια που θα καλλιεργηθούν με κτηνοτροφικά φυτά και να συμβάλλουμε ώστε να γίνει η χώρα μας και πάλι παραγωγική. Σε αυτή τη φάση, όποιο ποσό μπορείς να διαθέσεις θα είναι εξίσου σημαντικό για να το πετύχουμε
Τα 500 κιλά φέτας θα διατεθούν μέσα από τα γεύματα της ΜΚΟ Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, «Κιβωτός του Κόσμου» και μέσα από την Κοινωνική Κουζίνα, «Ο Άλλος Άνθρωπος»
πηγή: greenpeace.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου