Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Καμήλα θυμάται και αγκαλιάζει τον πρώην ιδιοκτήτη της!

Όλοι μιλούν για την μνήμη του ελέφαντα, αλλά από ότι φαίνεται και οι καμήλες μπορούν να συναγωνιστούν αντάξια την φήμη του.

Μια καμήλα αναγνώρισε τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της κατά την διάρκεια ενός παζαριού στην Σαουδική Αραβία, πριν λίγες μέρες. Η καμήλα αγκάλιασε τον άνθρωπο κουλουριάζοντας τον λαιμό της γύρω από τον δικό του, και έκλεισε τα μάτια της με αγαλλίαση.

Ο Σαουδάραβας πρώης ιδιοκτήτης της, είχε πουλήσει την καμήλα επτά μήνες πριν, αλλά η καμήλα ήταν σε θέση να τον αναγνωρίσει ανάμεσα στο πλήθος ακόμα και μετά από τόσο καιρό.

Ο Mohammed bin Shouishan, όπως αναφέρει στο κανάλι Al Arabiya News, έκανε βόλτα σε ένα μεγάλο παζάρι της περιοχής, όταν η καμήλα άκουσε την φωνή του, τον πλησίασε μέσα στο πλήθος και τον αγκάλιασε.
"Παρευρισκόμουν στο παζάρι του Sheikh Abdelmohsen. Σε αυτόν είχα πουλήσει την καμήλα μου πριν από 7 μήνες. Μιλούσα με κάτι φίλους, όταν η καμήλα άκουσε την φωνή μου από μακριά, και παραμέρισε κόσμο και αυτοκίνητα που βρίσκονταν ανάμεσά μας, και ήρθε δίπλα μου. Μόλις με πλησίασε κουλούριασε τον λαιμό της γύρω μου. Έτσι ακριβώς έκανε κάθε φορά που την τάιζα ψωμάκι, όταν την είχα ακόμα μαζί μου!"

Ο Mohammed λέει επίσης, πως "ζώα σαν τις καμήλες δεν εξυπηρετούν τον άνθρωπο μόνο με εργασίες και μεταφορά, αλλά πρόκειται και για εξαιρετικά πιστά ζώα με τα οποία μας ευλόγησε ο θεός χαρίζοντας τες σε εμάς. Πολλοί πιστεύουν πως μόνο κάποια ζώα όπως οι σκύλοι είναι από τη φύση τους πιστά. Όμως και οι καμήλες είναι ανάμεσα σε αυτά που όχι μόνο πίστη έχουν αλλά και δεν ξεχνούν ποτέ!"


πηγή: albawaba.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου