Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Άλογο υιοθετεί μια οικογένεια παπιών!

2010. Ο Topper, ένα υπέροχο άλογο αγώνων, πήρε κάτω από την προστασία του μια οικογένεια παπιών, όταν επέτρεψε στην μαμά-πάπια Λόλα, να φτιάξει φωλιά μέσα στον στάβλο του και να κλωσήσει εκεί τα αυγά της.
Ο Topper παρακολουθούσε την Λόλα συνεχώς για ένα μήνα, μέχρι να επωαστούν τα αυγά, και μετά έδιωχνε μακριά όποιο σκύλο ή αλεπού πήγαινε να πλησιάσει τα μωρά.
 

" Ο Topper, όχι μόνο δεν έχει ενοχληθεί, αλλά πραγματικά συμπαθεί πολύ αυτή την οικογένεια παπιών" λέει η Kim Stevens, που είναι η ιδιοκτήτρια της φάρμας και του στάβλου, στο West Sussex. "μπαινόβγαινε στον στάβλο συνεχώς, και κάθε φορά που ξαναέμπαινε μέσα, το πρώτο πράγμα που τσέκαρε ήταν η φωλιά της πάπιας για να δει αν τα μωρά είναι ακόμα εκεί!" 

Η Λόλα αποφάσισε να μπει στον στάβλο να φτιάξει φωλιά, όταν τα προηγούμενα αυγά της που τα είχε έξω, της τα έφαγε μια αλεπού. Λίγες μέρες πριν επωαστούν τα αυγά, οι υπεύθυνοι της φάρμας, μετέφεραν την φωλιά λίγα μέτρα πιο μακριά από τον Tropper, ώστε να εξασφαλίσουν πως δεν θα τα πατήσει κατά λάθος.

Τώρα, ο πρωταθλητής Topper, αντιμετωπίζει το σύνδρομο της "άδειας φωλιάς", καθώς πρόσφατα η Λόλα μετακόμισε στην γειτονική λιμνούλα, και τα παπάκια έτρεξαν ξωπίσω της! Και εκείνος έμεινε να αναρωτιέται που πήγε η παρέα του!

πηγή: LOTL rescue


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου