Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

1 Ιουνίου 2014 - "2ο Πανηγύρι της Φύσης" στη Σχολή Μωραΐτη.

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη διοργανώνει την Κυριακή 1 Ιουνίου, 11πμ–7μμ, το «2ο Πανηγύρι της Φύσης». Είναι μια γιορτή για τη φύση και τα ζώα με σκοπό να ενημερωθούμε, ευαισθητοποιηθούμε και δραστηριοποιηθούμε σε σχέση με το περιβάλλον. Φέτος θα έχουμε και ειδικό αφιέρωμα στη Θάλασσα.

25 Περιβαλλοντικές & Φιλοζωϊκές Οργανώσεις θα δώσουν το «παρών!» , θα προβάλουν το έργο τους και θα ενημερώσουν το κοινό για τη δράση τους. Δείτε όλες τις οργανώσεις που συμμετέχουν στο www.greenday.gr

Οι οργανώσεις θα προσφέρουν δωρεάν εργαστήρια περιβαλλοντικού χαρακτήρα, καθώς και πρακτικές συμβουλές και οδηγίες που ο καθένας μπορεί να εφαρμόσει για μια πιο φιλική προς το περιβάλλον καθημερινότητα.

Και φυσικά έχουμε πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά! Θα υπάρχουν παιχνίδια όπου μέσα από την δημιουργική ψυχαγωγία θα κατανοήσουν την αξία της φύσης. Και η έκπληξη... το Pony Club του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου επιστρέφει!

Γιορτή χωρίς φαγητό δεν υπάρχει! Η Καντίνα μας θα είναι ανοιχτή συνέχεια και θα προσφέρει πεντανόστιμα υγιεινά φαγητά και φρέσκους λαχταριστούς δροσερούς χυμούς. Παράλληλα θα λειτουργεί Μπακάλικο με υγιεινά, παραδοσιακά κι ως επί το πλείστον βιολογικά προϊόντα της ελληνικής γης.

Η είσοδος σε όλες τις δραστηριότητες είναι ελεύθερη.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Συνδέσμου στο 210 6756970, στο info@sasm.gr και στο www.greenday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου