Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ελεφαντάκι πέφτει σε χαντάκι και σώζεται από Ινδούς χωρικούς.

Ένα μωρό ελεφαντάκι, καθώς προχωρούσε μαζί με την υπόλοιπη φυλή του σε μια περιοχή της Ινδίας, έπεσε σε χαντάκι. Η υπόλοιπη φυλή προχώρησε, και το μικρό ελεφαντάκι έμεινε πίσω, παγιδευμένο μέσα στο χαντάκι.
Μόνο του ήταν αδύνατο να βγει από εκεί, για καλή του τύχη όμως, δίπλα από το σημείο υπήρχαν σιδηροδρομικές γραμμές, και λίγο αργότερα περνούσε από εκεί ένα τρένο που κατευθυνόταν προς το Assam.

Ευτυχώς, οι επιβάτες του τρένου είδαν το ελεφαντάκι, το τρένο σταμάτησε και δεκάδες επιβάτες κατέβηκαν για να βοηθήσουν το άμοιρο πλασματάκι. 


Προσπάθησαν να του προσφέρουν κλαδιά και φύλλα, ώστε εκείνο να θελήσει να τα πιάσει και να τα φάει, και με αυτόν τον τρόπο να το κάνουν να μετακινηθεί και να σπρώξει τον εαυτό του έξω από το χαντάκι.
Στο τέλος ένας επιβάτης του προσφέρει ένα ξύλινο ραβδί, και αφού το ελεφαντάκι το έπιασε με την προβοσκίδα του, όλοι μαζί κατάφεραν να το βγάλουν από το χαντάκι.

Οι φωτογραφίες είναι απολαυστικές, αφού βλέπουμε ένα πολύ χαριτωμένο ελεφαντάκι, να κάθεται σαν μωράκι, να κοιτά χαρούμενα τους γύρω του και να περιμένει στωικά την διάσωσή του!


πηγή: dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου